שלוליות קינואה אוכמניות - מתכון לתינוקות | המתכוניה | עדי רסולי

קרדיט: עדי רסולי

הטיפ של עדי רסולי

מחיות לתינוקות, יוכלו לאפשר לכם לחשוף את התינוק לצבעים וטעמים שלא נמצאים כעת בעונה 🙂

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

דקות בודדות

אלרגניים

ביצה| גלוט

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך

זמן בישול

דקות בודדות

אלרגניים

ביצה| גלוט

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ 8-9 יחידות

1 מחית פרי ארוזה או חצי כוס של מחית ביתית (100 מ"ל)
1 ביצה
1 כף גדושה קמח תפוח
כפית שמן לשימון המחבת
להגשה, 2 כפיות ממרח שקדים (ניתן לוותר)

אופן ההכנה

מערבבים היטב ביצה ומחית פרי (ניתן לגוון את טעם המחית או לטחון פרי ביתי  בכמות של 3/4 כוס מחית)

מוסיפים קמח מנופה (זה יעזור לפנקייק לתפוח ) ומערבבים רק עד להבלעות הקמח ולקבלת עיסה אחידה.

מחממים שמן במחבת

יוצקים כף מהתערבות למחבת. לאחר כ 4 דקות הופכים לצד השני.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.