קרדיט: בת אל מור
- ללא בוטנים | לעיסה מתקדמת | חלבון | צמחוני | לעיסה בינונית | 7 חודשים + | פנקייק, לביבות וקציצות | ללא דגים | 8 חודשים + | מרקם מעורב | קצת מכל דבר | 9 חודשים + | המנה העיקרית | ללא שומשום | 10 חודשים + | ללא אגוזים | מרקם יציב | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
הצורה של השניצל אהובה על ילדים. הגיוון בתוכן, יכול לפתוח את הדרך לטעמים חדשים.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 50 ד' הכנה
אלרגניים
גלוטן | ביצה | חלב
מיומנות
לעיסה בינונית - מתקדמת
מרקם
מעורב
רכיבים
400 גרם אפונה קפואה
2 כוסות ברוקולי קפוא
2 כוסות קמח כוסמין (אפשר כל קמח אחר)
2 ביצים
100 גרם גבינה בולגרית/פטה
מלח ופלפל לפי הטעם
פירורי לחם לציפוי
אופן ההכנה
בקערה עם מים מפשירים את הברוקולי והאפונה ומסננים
טוחנים את הברוקולי וחצי מכמות האפונה במעבד מזון, מוסיפים לתערובת הטחונה את שאר האפונה, הקמח, הביצים, הגבינה והתבלינים.
מניחים במקרר כחצי שעה להתייצבות, קורצים עיגולים בידיים וטובלים בפירורי לחם.
מחממים שמן במחבת- מטגנים משני הצדדים עד שמזהיב
או אופים בתנור שחומם ל180 לחצי שעה, כדאי להפוך באמצע האפיה.
*שימו לב- התערובת יחסית נוזלית, צריך לעבוד בעדינות. אחרי הטיגון/אפיה זה מסתדר
אולי יעניין אותך
החנות שלנו