קרדיט: אורטל
הטיפ של עדי רסולי
תוכלו להעשיר את התבשיל בבטטות, או להוסיף גרגרי חומוס שבושלו מראש.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 40 - 50 ד' הכנה
אלרגניים
ללא
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
רך
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: משפחתי
- 7-8 יחידות תפוח אדמה קלופים וחתוכים לקוביות גסות
- 1/2 כפית שום גבישי
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
- 1/2 כפית כורכום
- 1/2 כפית פפריקה חריפה
- כפית פפריקה מתוקה
- כפית מלח
- שמן זית
אופן ההכנה
מחממים בסיר שמן שיכסה את תחתית הסיר ומוסיפים את תפוחי האדמה.
מטגנים היטב עד להשחמה.
מנמיכים את הלהבה ומוסיפים את התבלינים, מערבבים ומוסיפים חצי כוס מים, מערבבים ומכסים את הסיר.
מערבבים מידי פעם. במידת הצורך מוסיפים מעט מים עד לריכוך של תפוחי האדמה.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו