קרדיט: המתכון של הילה

הטיפ של עדי רסולי

פנקייק זו מנה מצויינת לתחילת הלעיסה. שימו ב שכדאי ורצוי לגוון את המרקם של המנה ע"י תוספות משתנות בתוכה. כשיש מרקמים מעורבים הלעיסה מתקדמת ומשתפרת פלאים!
במנה הזו תוכלו לוותר על הסוכר, ולהסתפק במתיקות מהבננה ורסק התפוחים. הגישו לצד המנה פרי או ירק טרי וממרח שומני כמו חמאת בוטנים או שקדים.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ20 דקות

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך | יציב

זמן בישול

כ20 דקות

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך | יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ-15 יחידות

1 כוס קמח (אפשר כל קמח)
1 כף קוואקר
1 בננה מעוכה
2 כפיות רסק תפוחים
חצי כפית סוכר
1.5 כוסות מים להרגיש לפי הבלילה
1 כפית שמן

אופן ההכנה

מערבבים יחד את כל המרכיבים טוב טוב.
מטגנים משני הצדדים במחבת.
מגישים לצד רכז תפוחים וממרח חרובים.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.