קרדיט: אינה
- 6 חודשים + | רך | צמחוני | מרקים | ללא בוטנים | 7 חודשים + | טבעוני | ללא ביצים | לעיסה ראשונית | 8 חודשים + | ללא דגים | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | מרקם מעורב | המנה העיקרית | ללא שומשום | ארוחה מלאה בביס | 10 חודשים + | ללא אגוזים | 11 חודשים + | ללא גלוטן | 12 חודשים +
זמן בישול
כשעתיים
אלרגניים
מיומנות
לעיסה ראשונית
מרקם
מעורב | רך
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 5 מנות או סיר משפחתי
- כוס עדשים ירוקות (מושרות כשעתיים)
- 1 בצל
- 3 שיני שום
- תפוח אדמה
- בטטה
- גזר
- 1.75 ליטר מים
- 3 כפות רסק עגבניות
- מלח, פלפל
- 2 כפות פפריקה מתוקה
- פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: משרים עדשים כשעתיים
קוצצים את הבצל והשום, מטגנים יחד בסיר עד להזהבה.
חותכים לקוביות את תפוח האדמה, הבטטה והגזר ומוסיפים לסיר.
מוסיפים גם את העדשים והמים.
מוסיפים גם את העדשים והמים.
מתבלים עם רסק העגבניות, מלח, פלפל, פפריקה ופטרוזיליה.
מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש ומבשלים כשעה וחצי.
מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש ומבשלים כשעה וחצי.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו