קרדיט: המתכון של נטע

הטיפ של עדי רסולי

מתכון טעים מאוד! שימו לב לטחון עד כדי קמח ולתת לילידם רק מעל גיל שנה.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ30 דקות

אלרגניים

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

פריך | קשה

זמן בישול

כ30 דקות

אלרגניים

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

פריך | קשה

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ 20 יחידות

כוס שקדים טחונים
3 כפות מים
כף שטוחה פשתן טחון/ שיבולת שועל דקה/ קמח כוסמין/ נבט חיטה (מה שיש בבית)
קמצוץ מלח
לגרסה מלוחה אפשר להוסיף מעט עשבי תיבול שאוהבים / כפית פסטו / כפית ממרח עגבניות מיובשות או דברים אחרים (זיתים לדוגמה)
לגרסה מתוקה: כפית סילאן / כפית ממרח חרובים

אופן ההכנה

מערבבים בקערה את כל המרכיבים עד שמתגבש לבצק (זה לוקח דקה)
מרדדים בין שני ניירות אפיה למשטח דק ופורסים לריבועים. אופים 10 דקות בתנור על 170 מעלות

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.