קרקר שקדים – המתכון של נטע
מספר מנות/יחידות:
כ 20 יחידות
מרכיבים:
- כוס שקדים טחונים
- 3 כפות מים
- כף שטוחה פשתן טחון/ שיבולת שועל דקה/ קמח כוסמין/ נבט חיטה (מה שיש בבית)
- קמצוץ מלח
- לגרסה מלוחה אפשר להוסיף מעט עשבי תיבול שאוהבים / כפית פסטו / כפית ממרח עגבניות מיובשות או דברים אחרים (זיתים לדוגמה)
- לגרסה מתוקה: כפית סילאן / כפית ממרח חרובים
הוראות הכנה:
מערבבים בקערה את כל המרכיבים עד שמתגבש לבצק (זה לוקח דקה)
מרדדים בין שני ניירות אפיה למשטח דק ופורסים לריבועים. אופים 10 דקות בתנור על 170 מעלות
הטיפ של עדי רסולי
מתכון טעים מאוד! שימו לב לטחון עד כדי קמח ולתת לילידם רק מעל גיל שנה.