קרדיט: דנה
- צמחוני | לעיסה מתקדמת | פחמימה | ללא ביצים | שומן | מאפים | ללא מוצרי חלב | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | קשה | 11 חודשים + | ללא אגוזים | 12 חודשים + | מתוקים וקינוחים | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
עוגיה יבשה, כזו שהכנתם בבית ולא קניתם בחנות, תמיד תהיה עדיפה על זו הקנויה
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 20 דקות הכנה
אלרגניים
גלוטן | שקדים
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
קשה
רכיבים
- 1 כוס קמח כוסמין מלא
- 1. כפית א. אפייה
- כפית קינמון
- רבע כוס מים
- כף גדושה ממרח שקדים
- כף גדושה סילאן טבעי
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מממים תנור ל 170 מעלות
מערבבים היטב יחד את כל המרכיבים.
משתטחים את התערובת בתבנית וחותכים לעוגיות.
אופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות כ10 דקות.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו