קרדיט: רותם
- צמחוני | ללא בוטנים | לעיסה מתקדמת | רך | חלבון | פחמימה | שומן | מאפים | ללא דגים | ארוחות קלות | ללא שומשום | ללא אגוזים | מרקם יציב | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
הגישו את המאפינס מרוח בגבינה או יוגורט, כארוחת בוקר מהירה או ארוחת אחה"צ קלילה.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 25 ד' הכנ ה
אלרגניים
גלוטן | ביצה
מיומנות
לעיסה מתקמדת
מרקם
רך | יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: תבנית שקעים, 6 יחידות
- בננה גדולה מעוכה
- ביצה
- 2 כפות גדושות קמח כוסמין
- 2 כפות קוואקר
- רבע כפית סודה לשתייה
- רבע כפית אבקת אפייה
- קורט מלח
- 1 סוכר וניל
- 2 כפיות סילאן/סוכר חום
- 2 כפות שמן קוקוס
- מיץ סחוט מתפוז/קלמטינה
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות
מערבבים בקערה את כל המרכיבים היבשים: קמח כוסמין, קוואקר, סודה לשתיה, אבקת אפייה, סוכר וניל ומלח.
בקערה נפרדת מערבבים את כל המרכיבים הרטובים: בננה, ביצה,סילאן, שמן קוקוס ומיץ סחוט.
מאחדים את שתי התערובות ומערבבים. מעבירים לתבנית שקעים ואופים בתנור שחומם מראש כ16 דקות.
בקערה נפרדת מערבבים את כל המרכיבים הרטובים: בננה, ביצה,סילאן, שמן קוקוס ומיץ סחוט.
מאחדים את שתי התערובות ומערבבים. מעבירים לתבנית שקעים ואופים בתנור שחומם מראש כ16 דקות.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו