קרדיט: רותם

הטיפ של עדי רסולי

הגישו את המאפינס מרוח בגבינה או יוגורט, כארוחת בוקר מהירה או ארוחת אחה"צ קלילה.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 25 ד' הכנ ה

אלרגניים

גלוטן | ביצה

מיומנות

לעיסה מתקמדת

מרקם

רך | יציב

זמן בישול

כ 25 ד' הכנ ה

אלרגניים

גלוטן | ביצה

מיומנות

לעיסה מתקמדת

מרקם

רך | יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: תבנית שקעים, 6 יחידות

  • בננה גדולה מעוכה
  • ביצה
  • 2 כפות גדושות קמח כוסמין
  • 2 כפות קוואקר
  • רבע כפית סודה לשתייה
  • רבע כפית אבקת אפייה
  • קורט מלח
  • 1 סוכר וניל
  • 2 כפיות סילאן/סוכר חום
  • 2 כפות שמן קוקוס
  • מיץ סחוט מתפוז/קלמטינה

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות

מערבבים בקערה את כל המרכיבים היבשים: קמח כוסמין, קוואקר, סודה לשתיה, אבקת אפייה, סוכר וניל ומלח.
בקערה נפרדת מערבבים את כל המרכיבים הרטובים: בננה, ביצה,סילאן, שמן קוקוס ומיץ סחוט.
מאחדים את שתי התערובות ומערבבים. מעבירים לתבנית שקעים ואופים בתנור שחומם מראש כ16 דקות.

בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.