קרדיט: נדיה
- רך | ללא בוטנים | צמחוני | חלבון | פחמימה | מרקם פרורי | ללא ביצים | 7 חודשים + | לעיסה בינונית | שומן | ללא דגים | 8 חודשים + | קצת מכל דבר | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | 10 חודשים + | ארוחה מלאה בביס | ארוחות קלות | ללא שומשום | 11 חודשים + | תבשיל שהוא ארוחה | ללא אגוזים | 12 חודשים +
הטיפ של עדי רסולי
קינואה עשירה בויטמיני b ותכולת החלבון בה גבוהה ביחס לדגנים אחרים.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 30 ד' הכנה
אלרגניים
ללא
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
פרורי
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: משפחתי
- קינואה מבושלת
- 1 בצל בינוני
- 2 שיני שום
- כפית פפריקה
- מלח, פלפל
- אפונה וגזר (אפשר קפוא)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מבשלים את הקינואה
כוס קינואה עם כוס מים – מבשלים כ-20 דקות עד שהמים התאדו והקינואה נהייתה שקופה.
בנפרד מטגנים בצל ושום, מוסיפים פפריקה, מלח ופלפל ומערבבים.
מוסיפים גזר ואפונה, מערבבים ומטגנים הכל. כשהתערובת מוכנה מוסיפים את הקינואה ומערבבים.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו