קרדיט: ליאת
- צמחוני | ללא בוטנים | טבעוני | ללא ביצים | לעיסה בינונית | מרקם פרורי | 7 חודשים + | ללא דגים | 8 חודשים + | המנה העיקרית | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | ארוחה מלאה בביס | 10 חודשים + | ללא שומשום | 11 חודשים + | תבשיל שהוא ארוחה | ללא אגוזים | 12 חודשים + | ללא גלוטן | צמחוני / טבעוני
הטיפ של עדי רסולי
מנה שהיא ארוחה מלאה, רק תוסיפו סלט ירקות קצוץ טרי בצד.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ30 דקות
אלרגניים
ללא
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
פרורי
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ3 מנות
- 1/2 כוס עדשים שחורות מונבטות מעט (השריה של לילה ושטיפות)/ עדשים קפואות של סנפרוטס
- בצל בינוני
- חצי שקית פתיתי כרובית
- 1/2 כפית כורכום, כמון
- מלח
אופן ההכנה
מטגנים בצל ומוספים כוס גדולה של עדשים שחורות.
מקפיצים ביחד ומוסיפים כוס-כוס וחצי מים ומבשלים עד לריכוך העדשים.
מוסיפים את הכרובית, ותבלינים למג'דרה לפי הטעם.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו