קרדיט: הילה אלחנצי
- רך | ללא בוטנים | צמחוני | לעיסה בינונית | 7 חודשים + | מאפים | ללא דגים | 8 חודשים + | ללא מוצרי חלב | קצת מכל דבר | 9 חודשים + | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | 11 חודשים + | מרקם יציב | ללא אגוזים | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
פריזר מלא מאפינס, ישאיר אתכם תמיד ערוכים לכל ארוחה 🙂 תוכלו לגוון במנגולד ולהגיש לצד טחינה או יוגורט.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כחצי שעה
אלרגניים
גלוטן | ביצים
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
מעורב | יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ 10-12 יחידות
- 1 קישוא מגורד
- 6 מדליוני תרד
- 2 ביצים
- 3 כפות קמח תופח
- קורט מלח
- לא חובה – מומלץ לשים במרכז גבינת ריקוטה
אופן ההכנה
מערבבים הכל ,פרט לריקוטה, בקערה.
שופכים לתבנית שקעים עד 3/4 גובה
אופים בתנור 180 מעלות עד להשחמה, כ 20-25 דקות
מקררים ומנתקים מהתבנית.
ניתן להגיש עם גבינת ריקוטה במרכז המאפינס
אולי יעניין אותך
החנות שלנו