קרדיט: הילה דואק
- ללא בוטנים | חלבון | צמחוני | לעיסה מתקדמת | פחמימה | לעיסה בינונית | ללא דגים | שומן | מאפים | מרקם מעורב | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | המנה העיקרית | ארוחות קלות | ללא שומשום | 10 חודשים + | מרקם יציב | ללא אגוזים | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
המתכון הזה פתוח להרבה שינויים, תוכלו להמיר את הקמח בשיבולת שועל. לגרד ירקות שונים בהתאם למה שיש בבית או להכין מהתערובת לביבות במקום פשטידה גדולה.
הגישו לצד פירות או ירקות טריים וכן טחינה או אבוקדו
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 30 ד' הכנה
אלרגניים
ביצה |גלוטן
מיומנות
לעיסה בינונית - מתקדמת
מרקם
מעורב יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כמות למחבת אחת גדולה
1 בצל
1 גזר
1 קישוא
1 תפוח אדמה
חופן כוסברה
3 ביצים
2 כפות קמח
מלח
פלפל
1/4 כפית כורכום
1/4 כמון
כף שמן זית
אופן ההכנה
מגרדים את כל הירקות, סוחטים מעודפי נוזלים
מחממים מחבת, מוסיפים כף שמן זית ויוצקים את התערובת
משאירים על אש בינונית כ20 דקות, הופכים צד וממשיכים עד הכנה מוחלטת.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו