קרדיט: שירי צ'רניש

הטיפ של עדי רסולי

העדיפו מתוקים ביתיים, ככה תדעו מה בדיוק יש בפנים ותוכלו לשלוט במינונים

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

אלרגניים

מיומנות

מרקם

זמן בישול

אלרגניים

מיומנות

מרקם

רכיבים

יבשים
כוס וחצי קמח כוסמין מלא אורגני
חצי כפית אבקת סודה לשתייה
3 כפות גדושות סוכר חום
קמצוץ מלח
רטובים
2 יוגורט יווני 7%
שליש כוס שמן קוקוס אורגני
ביצה אורגנית
כפית תמצית וניל אמיתי
2 כפות גדושות סילאן טבעי אורגני
תוספות- פירות יער, נטיפי שוקולד מריר/שוקולד מריר קצוץ

אופן ההכנה

מחממים תנור ל175 מעלות

בקערה אחת- מערבבים קמח וסודה לשתיה. מוסיפים סוכר ומלח
בקערה שניה- מערבבים את הרטובים
מאחדים את 2 הקערות- לא לערבב יותר מדי
מקפלים לתערובת את התוספות הרצויות
מעבירים לתבנית שקעים משומנת
אופים 25 דקות
אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.