לביבות כרובית תרד אפויות
רכיבים:
כרובית קטנה
4-5 קוביות עלי תרד קפואים, או כ8 מדליוני תרד
1/3 כוס קוואקר טחון לקמח גס
ביצה
2 כפות טחינה גולמית
כורכום, מלח, פלפל
אופן ההכנה:
מבשלים את הכרובית עד ריכוך. מפשירים את התרד, מוסיפים לכרובית, מועכים לפירה ומסננים מעט מנוזלים.
מחממים תנור ל170 מעלות.
מוסיפים לפירה את הקוואקר, הביצה הטחינה והתבלינים ומערבבים היטב.
מרפדים תבנית בנייר אפיה ויוצרים לביבות. אופים כ20 דקות והופכים לעוד כ10.
אפשר ומומלץ להקפיא.