הטיפ של עדי רסולי

כדי לקבל לביבות לא מתפרקות, סחטו היטב את הנוזלים בכל אחד מהשלבים.את המנה הזו תוכלו גם להקפיא כי לאפשר גיוון גם בשבוע הבא.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

15 ד' הכנה | 25 ד' אפיה

אלרגניים

ביצה | שומשום

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

זמן בישול

15 ד' הכנה | 25 ד' אפיה

אלרגניים

ביצה | שומשום

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

רכיבים

כרובית קטנה
4-5 קוביות עלי תרד קפואים, או כ8 מדליוני תרד
1/3 כוס קוואקר טחון לקמח גס
ביצה
2 כפות טחינה גולמית
כורכום, מלח, פלפל

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מבשלים כרובית קטנה במים \ במיקרו

מבשלים את הכרובית עד ריכוך. ניתן לחתוך ולבשל פרחי כרובית בסיר, או להכניס למיקרו לכמה דקות עד ריכוך מוחלט (לא נדרש מים)
מפשירים את התרד וסוחטים מנוזלים.
מוסיפים לכרובית, מועכים לפירה ומסננים מעט מנוזלים.
מחממים תנור ל170 מעלות.
מוסיפים לפירה את הקוואקר, הביצה הטחינה והתבלינים ומערבבים היטב.
מרפדים תבנית בנייר אפיה ויוצרים לביבות. אופים כ20 דקות והופכים לעוד כ10.
אפשר ומומלץ להקפיא.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.