קרדיט: צילום ומתכון: פנקייק שיבולת שועל - אורטל אקרמן
- ללא בוטנים | רך | לעיסה בינונית | 7 חודשים + | פחמימה | פנקייק, לביבות וקציצות | מאפים | ללא דגים | 8 חודשים + | 9 חודשים + | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | 11 חודשים + | ללא אגוזים | מרקם יציב | 12 חודשים + | מתוקים וקינוחים | אוכל אצבע | הרכב המנה

הטיפ של עדי רסולי

שלוליות הם ארוחה בביס. הפנקייק הזה – של שיבולת שועל עם קוואקר יספק את כל מרכיבי המזון אך לידו הגישו משהו טרי משתנה (פרי או ירק) . גוונו את הנוזלים (מיץ תפוזים / משקה מועשר). * תוכלו לוותר על תוספת הסוכר במתכון. המתכון בשיתוף "קוואקר"

זמן בישול
דקות בודדות

אלרגניים
גלוטן |ביצה |חלב

מיומנות
לעיסה בינונית

מרקם
רך יציב

רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 10-12 יחידות

1/3 כוס שיבולת שועל של קוואקר
1/3 כוס קמח תופח (או קמח כוסין + 1 כפית א. אפיה)
1/3 כוס נוזל ( מים/מיץ תפוזים/ משקה שקדים)
2 כפות גבינה לבנה
1 ביצה
כף שמן
1 כף סוכר (*תוכלו לוותר)
קורט מלח
מעט שמן לטיגון

אופן ההכנה

מערבבים היטב את כל המצרכים הרטובים.
מערבבים היטב את כל המצרכים היבשים (קמח שיבולת שועל) ומוסיפים בערבוב מינימלי לרטובים
מניחים לבלילה ל 15 דקות
מחממים מחבת ויוצקים כף עם בלילה של תערובת. משחימים מצד אחד והופכים את הפנקייקים לצד השני.