קרדיט: צילום ומתכון: פנקייק שיבולת שועל - אורטל אקרמן
- רך | ללא בוטנים | לעיסה בינונית | 7 חודשים + | פחמימה | פנקייק, לביבות וקציצות | 8 חודשים + | מאפים | ללא דגים | 9 חודשים + | ללא שומשום | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא אגוזים | מרקם יציב | 11 חודשים + | 12 חודשים + | מתוקים וקינוחים | אוכל אצבע | הרכב המנה
הטיפ של עדי רסולי
שלוליות הם ארוחה בביס. הפנקייק הזה – של שיבולת שועל עם קוואקר יספק את כל מרכיבי המזון אך לידו הגישו משהו טרי משתנה (פרי או ירק) . גוונו את הנוזלים (מיץ תפוזים / משקה מועשר). * תוכלו לוותר על תוספת הסוכר במתכון. המתכון בשיתוף "קוואקר"
זמן בישול
דקות בודדות
אלרגניים
גלוטן |ביצה |חלב
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
רך יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 10-12 יחידות
1/3 כוס שיבולת שועל של קוואקר
1/3 כוס קמח תופח (או קמח כוסין + 1 כפית א. אפיה)
1/3 כוס נוזל ( מים/מיץ תפוזים/ משקה שקדים)
2 כפות גבינה לבנה
1 ביצה
כף שמן
1 כף סוכר (*תוכלו לוותר)
קורט מלח
מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה
מערבבים היטב את כל המצרכים הרטובים.
מערבבים היטב את כל המצרכים היבשים (קמח שיבולת שועל) ומוסיפים בערבוב מינימלי לרטובים
מניחים לבלילה ל 15 דקות
מחממים מחבת ויוצקים כף עם בלילה של תערובת. משחימים מצד אחד והופכים את הפנקייקים לצד השני.