קרדיט: ענבל היימן

הטיפ של עדי רסולי

תוכלו להכין גם עם פסטה מחיטה מלאה, עשירה יותר בסיבים ומצריכה בישול מעט ארוך יותר. את הירקות ניתן לגוון וגם את התיבול. קחו את המתכון הזה כבסיסן לאינסוף גיוונים.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 20 ד' הכנה

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב

זמן בישול

כ 20 ד' הכנה

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 3-4 מנות

  • חצי חבילת פסטה, מבשלים לפי הוראות היצרן
  • 200 גרם פילה עוף
  • 1 גזר
  • 1 פלפל אדום
  • 1/4 כרוב לבן
  • תבלינים – מלח, פלפל שחור גס, פפריקה מתוקה, כורכום, מעט תבלין גריל עוף, כפית סויה וכפית טריאקי

אופן ההכנה

מקלפים את הגזר, פלפל והכרוב עם קולפן לרצועות דקות.

חותכים את הפילה עוף לקוביות קטנות.

משמנים את המחבת, מוסיפים את הפילה ומטגנים מעט.

מוסיפים את הירקות, מערבבים ומחכים שיתרכך.

מוסיפים את התבלינים ומערבבים מעל האש למשך עוד כמה דקות.

מוסיפים את הפסטה המבושלת, מערבבים היטב ומכבים את הגז.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.