קרדיט: שלי פאר

הטיפ של עדי רסולי

עוד גיוון לשלוליות, אוכל האצבע האולטמטיבי

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 15 ד' הכנה

אלרגניים

גלוטן | חלב | ביצה

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

זמן בישול

כ 15 ד' הכנה

אלרגניים

גלוטן | חלב | ביצה

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

רכיבים

חצי כוס גרגירי תירס
קוביית תרד קפוא
1 ביצה
כף גדושה שמנת חמוצה
2-3 כפות קמח מלא

אופן ההכנה

טוחנים את גרגירי התירס
מפשירים וסוחטים את קוביית התרד
מוסיפים ביצה, שמנת וקמח
מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים משני הצדדים.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.