קרדיט: שלי פאר
- ללא בוטנים | צמחוני | לעיסה מתקדמת | 7 חודשים + | פנקייק, לביבות וקציצות | ללא דגים | 8 חודשים + | קצת מכל דבר | 9 חודשים + | מרקם מעורב | ללא שומשום | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא אגוזים | 11 חודשים + | מרקם יציב | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
עוד גיוון לשלוליות, אוכל האצבע האולטמטיבי
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 15 ד' הכנה
אלרגניים
גלוטן | חלב | ביצה
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב יציב
רכיבים
חצי כוס גרגירי תירס
קוביית תרד קפוא
1 ביצה
כף גדושה שמנת חמוצה
2-3 כפות קמח מלא
אופן ההכנה
טוחנים את גרגירי התירס
מפשירים וסוחטים את קוביית התרד
מוסיפים ביצה, שמנת וקמח
מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים משני הצדדים.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו