קרדיט: שלי פאר
- לעיסה מתקדמת | ללא בוטנים | צמחוני | פנקייק, לביבות וקציצות | 7 חודשים + | ללא דגים | 8 חודשים + | 9 חודשים + | מרקם מעורב | קצת מכל דבר | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | 11 חודשים + | מרקם יציב | ללא אגוזים | 12 חודשים + | אוכל אצבע
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
עוד גיוון לשלוליות, אוכל האצבע האולטמטיבי
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כ 15 ד' הכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
גלוטן | חלב | ביצה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה מתקדמת
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
מעורב יציב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
חצי כוס גרגירי תירס
קוביית תרד קפוא
1 ביצה
כף גדושה שמנת חמוצה
2-3 כפות קמח מלא
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
טוחנים את גרגירי התירס
מפשירים וסוחטים את קוביית התרד
מוסיפים ביצה, שמנת וקמח
מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים משני הצדדים.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו