קרדיט: שלי פאר
- ללא בוטנים | צמחוני | לעיסה מתקדמת | 7 חודשים + | פנקייק, לביבות וקציצות | ללא דגים | 8 חודשים + | מרקם מעורב | קצת מכל דבר | 9 חודשים + | ללא שומשום | 10 חודשים + | ארוחות קלות | מרקם יציב | ללא אגוזים | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע

הטיפ של עדי רסולי

עוד גיוון לשלוליות, אוכל האצבע האולטמטיבי
אולי תרצו לשתף

זמן בישול
כ 15 ד' הכנה

אלרגניים
גלוטן | חלב | ביצה

מיומנות
לעיסה מתקדמת

מרקם
מעורב יציב

רכיבים

חצי כוס גרגירי תירס
קוביית תרד קפוא
1 ביצה
כף גדושה שמנת חמוצה
2-3 כפות קמח מלא

אופן ההכנה

טוחנים את גרגירי התירס
מפשירים וסוחטים את קוביית התרד
מוסיפים ביצה, שמנת וקמח
מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים משני הצדדים.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו