קרדיט: אלינור שוורץ דני
- ללא בוטנים | לעיסה מתקדמת | רך | חלבון | צמחוני | פנקייק, לביבות וקציצות | לעיסה בינונית | 7 חודשים + | פחמימה | מאפים | ללא דגים | 8 חודשים + | שומן | 9 חודשים + | קצת מכל דבר | ארוחות קלות | ללא שומשום | 10 חודשים + | ארוחה מלאה בביס | ללא אגוזים | מרקם יציב | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
כדאי להגיש לצד ירק טרי חתוך שיהווה מקור לויטמין C.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 35 ד' הכנה
אלרגניים
ביצה | גבינה | גלוטן
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
רך ויציב
רכיבים
- 2 ביצים
- בטטה בינונית מאודה ומעוכה
- 2-3 כפות גבינה מפוררת (אלינור השתמשה במעודנת של גד אחרת יוצא מלוח מדי).
- 2 כפות עדשים כתומות מבושלות עד לריכוך
- 2 כפות קמח כוסמין מלא
- 4 כפות פירורי לחם
- קורט מלח (לא חובה כי הגבינה מלוחה)
- מעט פלפל שחור וכורכום
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מבשלים/מאדים בטטה אחת בינונית
לערבב הכל ביחד לבלילה ולטגן כמו פנקייק על מחבת טפלון (הוספתי מעט שמן זית. לא ממש לטגן!)
אם התערובת דביקה מידי לעבודה, מקררים מעט ועובדים בהמשך עם ידיים רטובות
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו