קרדיט: עדי רסולי
- צמחוני | ללא בוטנים | 6 חודשים + | טבעוני | ללא ביצים | 7 חודשים + | ללא דגים | 8 חודשים + | שומן | מציצה וגריפה | מרקם מעורב | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | ללא שומשום | 10 חודשים + | 11 חודשים + | ללא אגוזים | 12 חודשים + | מרקם טחון | ללא גלוטן | רטבים
הטיפ של עדי רסולי
שמן ישמש כחומר משמר! שימו לב להשתמש בכפית נקייה על מנת לאפשר שימור המחית.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
דקות
אלרגניים
ללא
מיומנות
מציצה וגריפה
מרקם
טחון מעורב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: צנצנת גדולה
- כוס פטרוזיליה.
- כוס אפונה קפואה (כזו שקונים מהפריזר)
- 1/3 כוס שמן זית.
- קורט מלח.
אופן ההכנה
- טוחנים את כל המצרכים במעבד מזון עד לקבלת עיסה במרקם אחיד ללא גושים.
- שומרים בקופסה אטומה במקרר עד שבוע.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו