בצק בצ'יק – המתכון של ענבל
מספר מנות/יחידות:
מרכיבים:
- 2 כוסות קמח
- 1/2 כוס שמן
- 1/2 כפית אבקת אפייה
- 1/2 כוס מים רותחים
- כפית מלח.
הוראות הכנה:
מערבבים יחד את כל המרכיבים.
לשים את הבצק לעיסה אחידה ומרדדים לעובי דק. קורצים עיגולים (השתמשתי בקערית של איקאה).
שמים מילוי במרכז ומקפלים לשניים.
סוגרים עם קריצות של מזלג ומורחים מעל ביצה ושומשום.
אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ15 עד 20 דקות. למלא כיד הדימיון!
אני עשיתי עם רוטב פיצה וגבינה צהובה ופסטו וגבינה בולגרית. אפשר עם טונה, תירס, פירה או אפילו מילוי מתוק!
לשים את הבצק לעיסה אחידה ומרדדים לעובי דק. קורצים עיגולים (השתמשתי בקערית של איקאה).
שמים מילוי במרכז ומקפלים לשניים.
סוגרים עם קריצות של מזלג ומורחים מעל ביצה ושומשום.
אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ15 עד 20 דקות. למלא כיד הדימיון!
אני עשיתי עם רוטב פיצה וגבינה צהובה ופסטו וגבינה בולגרית. אפשר עם טונה, תירס, פירה או אפילו מילוי מתוק!
הטיפ של עדי רסולי