קרדיט: עדי רסולי
- ללא בוטנים | חלבון | לעיסה מתקדמת | צמחוני | פחמימה | מאפים | ללא דגים | 8 חודשים + | שומן | המנה העיקרית | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | מרקם מעורב | ארוחות קלות | ללא שומשום | 10 חודשים + | ארוחה מלאה בביס | ללא אגוזים | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
10 דקות, יש לכם ארוחה מהירה ומנה מלאה תזונתית!
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
דקות בודדות
אלרגניים
ביצה
מיומנות
לעיסה בינונית - מתקדמת
מרקם
מעורב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: מנה אחת
- חופן עלי תרד שטופים וקצוצים
- 1 ביצה
- 2 כפיות שיבולת שועל
- קורט מלח
- כפית שמן זית לשימון המחבת
אופן ההכנה
קוצצים את התרד השטוף.
מניחים במסננת קטנה ושופכים עליו מים רותחים לריכוך.
מערבבים : ביצה, תרד חלוט, שיבולת שועל.
יוצקים למחבת חמה משומנת קלות ומכינים כ 5 דקות מכל צד.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו