קרדיט: סיון מלמד
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
לביבות פרי מהירות. יתאימו כחלק מארוחה ליד יוגורט או ממרח שומני לטבול את המנה
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כ 25 ד'
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
גלוטן |שומשום
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה בינונית
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
מעורב יציב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
2 גזרים מגורדים דק
1תפוח עץ מגורד גס
חצי בננה מעוכה במזלג
1כף טחינה
1 כף גדושה קמח כוסמין (ניתן להמיר גם לקמח אחר)
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מחמיים תנור ל 180 מעלות
לערבב הכל ולהכין לביבות.
לאפות על 180 מעלות בערך רבע שעה, עד שמתקשה ומתייצב.
יצאו לי 12 לביבות.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו