קרדיט: המתכון של שירה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
מתכון מהיר שכולל פחמימות חלבון ועבודה על מיומנות הלעיסה. לביבות הן אוכל אצבע נוח גם ליציאה מהבית, שימו לב שכדאי להוסיך מקרו טרי כמו פרי או ירק וגם טחינה ירוקה 🙂
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כ30 דקות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
ביצים | גלוטן | חלב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה מתקדמת
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
מעורב | יציב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ15-20 יחידות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
2 כוסות תירס סנפרוסט (או כוס תירס וקופסאת טונה) ** עדי רסולי : יש לקצוץ את הגרעינים **
1 ביצה
4 כפות שיבולת שועל
1/2 חבילת קוטג'/ גבינה אחרת
1/2 כוס פירורי גבינה צהובה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים תנור ל180 מעלות.
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
בקערה מערבבים תירס, ביצה, שיבולת שועל, קוטג' וגבינה צהובה ומערבבים היטב ( אין צורך להפשיר את התירס).
יוצרים לביבות ומניחים על תבנית עם נייר אפייה (לא צריך לשמן).
אופים כ20 דקות, עד שהלביבות מעט משחימות.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו