קרדיט: עדי רסולי
- ללא בוטנים | לעיסה מתקדמת | צמחוני | טבעוני | פנקייק, לביבות וקציצות | ללא ביצים | 7 חודשים + | פחמימה | ללא דגים | 8 חודשים + | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | מרקם מעורב | ארוחות קלות | ללא שומשום | 10 חודשים + | תבשיל שהוא ארוחה | ללא אגוזים | מרקם יציב | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
ארוחות מגולגלות הן ארוחות "שוברות שיגרה" שיכולה להתאים לימים בהם רוצים לגוון את הארוחה בקלות 🙂 יתאים גם ככיבוד יומולדת 🙂
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
דקות
אלרגניים
גלוטן
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 8 יחידות
- 1 כוס קמח כוסמין
- 1 ורבע כוסות מים
- מקלוני ירקות לבחירתכם
- ממרח לבחירתכם
- קורט מלח
אופן ההכנה
- מערבבים בקערה קטנה כוס קמח. מוסיפים מים בהדרגה ומערבבים עד שנוצרת עיסה במרקם טחינה – לא דלילה מדי ומעט סמיכה.
- מחממים מחבת לחום גבוה, משמנים קלות בשמן זית ושופכים מהעיסה כמות של שלוש כפות. עם התנתקות הדפנות של הטורטיה, הופכים את הטורטיות ומשאירים במחבת לעוד דקה. מוציאים את הטורטיות לצלחת.
- מכינים אחד מהממרחים: פסטו אפונה, ממרח עדשים, טחינה בצבע.
- חותכים ירקות למקלונים.
- מרכיבים את המנה: מורחים על הטורטיה את הממרח שהכנו, מניחים כמה מקלוני ירקות ומגלגלים.
- חותכים לצורת סושי ומגישים.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו