- צמחוני | מרקים | ללא בוטנים | 7 חודשים + | ללא ביצים | ללא דגים | 8 חודשים + | 9 חודשים + | מציצה וגריפה | ללא שומשום | ארוחה מלאה בביס | 10 חודשים + | ללא אגוזים | 11 חודשים + | 12 חודשים + | מרקם טחון
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
הזדמנות מצויינת לשלב סלק – שיש לו טעם שמתאים גם ל"מתוקים" וגם מלוחים..נאם אתם מסתבכים עם ההכנה של הסלק, תוכלו להעזר בסלק שנמכר בואקום ומוכן לאכילה.
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
דקות בודדות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
חלב (אפשר לוותר)
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
מציצה וגריפה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
טחון חלק
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
- 1/2 סלק לאחר אידוי
- 1 בננה
- 1 אגס
- 6 ענבים שטופים היטב
- 1 כף שיבולת שועל
- 1 גביע יוגורט
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מאדים סלק עד לריכוך.
טוחנים סלק ענבים בננה אגס ושיבולת שועל,
מוסיפים את היוגורט וזה מוכן 🙂
מגישים עם כפית או עם קש
אולי יעניין אותך
החנות שלנו