קרדיט: אופק דאהן
הטיפ של עדי רסולי
המירו את הקקאו באבקת חרובים, טעים ועשיר בסידן
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
דקות בודדות
אלרגניים
ביצה | חלב | גלוטן
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
רך
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ 3-4 יחידות
2-3 כפות גבינה לבנה או שמנת חמוצה
1.5 כפות קמח
1 ביצה
מעט מלח
1 כפית גדושה קקאו
שמן/שמן קוקוס לטיגון קל
אופן ההכנה
לערבב את כל המצרכים יחד לתערובת אחידה.
לשמן מחבת מעט.
לייצר שלולית עם הכף.
להשחים מכל צד.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו