קרדיט: אופק דאהן

הטיפ של עדי רסולי

המירו את הקקאו באבקת חרובים, טעים ועשיר בסידן
אולי תרצו לשתף

זמן בישול
דקות בודדות

אלרגניים
ביצה | חלב | גלוטן

מיומנות
לעיסה בינונית

מרקם
רך

רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ 3-4 יחידות

2-3 כפות גבינה לבנה או שמנת חמוצה
1.5 כפות קמח
1 ביצה
מעט מלח
1 כפית גדושה קקאו
שמן/שמן קוקוס לטיגון קל

אופן ההכנה

לערבב את כל המצרכים יחד לתערובת אחידה.
לשמן מחבת מעט.
לייצר שלולית עם הכף.
להשחים מכל צד.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו