קרדיט: ולנטינה לוריא

הטיפ של עדי רסולי

פנקיר מהיר. כמו כולם , מאפשר לעיסה בינונית כזו שמצריכה מספר מועט של תנועה בלסתות. אם תערבו בפנים מרקמים נוספים, תקבלו חשיפה עוד מרמקים וללעיסה מתקדמת.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 20 ד' הכנה

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

זמן בישול

כ 20 ד' הכנה

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ14 יחידות

1 כוס קמח מלא
1 כוס רסק תפוחי עץ לא ממותק
4 כפות סילאן (הפחיתו מהמכמות לתינוקות צעירים)
1 שקית אבקת אפייה
1 כפית קינמון
3/4 כוס מים
שמן לטיגון

אופן ההכנה

מערבבים קודם את כל הרכיבים היבשים
מוסיפים רסק, קמח וסילאן ומערבבים שוב
מטגנים במחבת פנקייקים או מחבת רגילה ששומנה משני הצדדים

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.