מאפינס שוקולד בריאים - מתכון לתינוקות | המתכוניה | עדי רסולי

קרדיט: ליאת

הטיפ של עדי רסולי

העדיפו עוגות ביתיות, כך תוכלו לשלוט בכמות הסוכר המוסף.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כשעה

אלרגניים

ביצים | גלוטן | חלב

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

זמן בישול

כשעה

אלרגניים

ביצים | גלוטן | חלב

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: עבור 14-18 מאפינס (תלוי בגודל הכוסות/תבנית השקעים)

  • כוס שיבולת שועל שלמה
  • כוס וחצי שיבולת שועל דקה (או לטחון שיבולת שועל שלמה במעבד מזון בכמה פולסים)
  • 2 כפיות אבקת אפיה
  • חצי כפית סודה לשתיה
  • חצי כפית מלח
  • 4 כפות קקאו מנופה
  • 4 כפיות גדושות מאוד זרעי פשתן טחונים (לא חובה)
  • אופציונלי (אבל שווה להוסיף) – כוס שוקולד צ׳יפס או שוקולד מריר קצוץ

    קערת רטובים:

    • 3 בננות בשלות מעוכות היטב
    • כוס חלב (אפשר חלב שקדים)
    • 2 ביצים טרופות
    • שליש כוס דבש (לפני גיל שנה להחליף בסילאן)
    • 2 כפיות תמצית וניל

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל170 מעלות

המרקם שלהם רך ומושלם והטעם שוקולדי, עשיר ומתוק בדיוק במידה הנכונה.

*עוברים הקפאה והפשרה מצויין*

קערת יבשים – לקחת קערה גדולה ולערבב.

קערת רטובים – לערבב

מוזגים את קערת הרטובים ליבשים ומערבבים שיהיה אחיד.
נותנים לשיבולת השועל להתרכך כ 10-15 דקות.
מוסיפים שוקולד צ׳יפס או שוקולד מריר טוב קצוץ (אם מעדיפים שוקולד חלב, לכו על זה) ומערבבים כדי לפזר אותו בבלילה בצורה אחידה.
מעבירים לתבניות מאפינס ואופים כ25-30 דקות עד שקיסם יוצא יבש.

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.

הטבת אביב! קוד קופון : aviv10 
למעט יעוץ אישי וסדנת טעימות