קרדיט: ליאת

הטיפ של עדי רסולי

העדיפו עוגות ביתיות, כך תוכלו לשלוט בכמות הסוכר המוסף.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כשעה

אלרגניים

ביצים | גלוטן | חלב

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

זמן בישול

כשעה

אלרגניים

ביצים | גלוטן | חלב

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: עבור 14-18 מאפינס (תלוי בגודל הכוסות/תבנית השקעים)

  • כוס שיבולת שועל שלמה
  • כוס וחצי שיבולת שועל דקה (או לטחון שיבולת שועל שלמה במעבד מזון בכמה פולסים)
  • 2 כפיות אבקת אפיה
  • חצי כפית סודה לשתיה
  • חצי כפית מלח
  • 4 כפות קקאו מנופה
  • 4 כפיות גדושות מאוד זרעי פשתן טחונים (לא חובה)
  • אופציונלי (אבל שווה להוסיף) – כוס שוקולד צ׳יפס או שוקולד מריר קצוץ

    קערת רטובים:

    • 3 בננות בשלות מעוכות היטב
    • כוס חלב (אפשר חלב שקדים)
    • 2 ביצים טרופות
    • שליש כוס דבש (לפני גיל שנה להחליף בסילאן)
    • 2 כפיות תמצית וניל

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל170 מעלות

המרקם שלהם רך ומושלם והטעם שוקולדי, עשיר ומתוק בדיוק במידה הנכונה.

*עוברים הקפאה והפשרה מצויין*

קערת יבשים – לקחת קערה גדולה ולערבב.

קערת רטובים – לערבב

מוזגים את קערת הרטובים ליבשים ומערבבים שיהיה אחיד.
נותנים לשיבולת השועל להתרכך כ 10-15 דקות.
מוסיפים שוקולד צ׳יפס או שוקולד מריר טוב קצוץ (אם מעדיפים שוקולד חלב, לכו על זה) ומערבבים כדי לפזר אותו בבלילה בצורה אחידה.
מעבירים לתבניות מאפינס ואופים כ25-30 דקות עד שקיסם יוצא יבש.

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.