קרדיט: נופר

הטיפ של עדי רסולי

גם אם בבתים שלכם לא אוכלים דגים בדרך כלל, דאגו לחשוף את התינוק לדגים כבר בגילאים צעירים, תוך הקפדה על חשיפה הדרגתית ובטוחה (דג טחון)

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 30 ד' הכנה

אלרגניים

טונה | ביצה | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

זמן בישול

כ 30 ד' הכנה

אלרגניים

טונה | ביצה | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ20 יחידות

  1. 2 קופסאות טונה במים
  2. עגבניה קצוצה עם או בלי קליפה תלוי בילד
  3. גמבה קצוצה
  4. 2 ביצים
  5. 3 כפות קמח מלא / 2 כפות קמח מצה
  6. קופסה קטנה של רסק עגבניות
  7. מלח, פלפל, אורגנו, בזיליקום ואיזה תבלינים שאוהבים

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 200 מעלות

מערבבים היטב את כל המצרכים

ליצור תלוליות עם כף על תבנית עם ניר אפיה ולאפות עד שמשחים יפה.

אפשר להכין יום לפני ולשמור בקופסה אטומה במקרר לספוג טעמים, בלי הביצים והקמח.

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.