קרדיט: אירה

הטיפ של עדי רסולי

תרד הוא מקור טוב לסידן. הקפידו לשלב סוגים שונים של עלים ירוקים בתזונת התינוקות והפעוטות. המרקם של המנה יהיה יציב לאחיזה אבל מצירך עבודות לעיסה בינונית.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

דקות בודדות

אלרגניים

ביצה

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

זמן בישול

דקות בודדות

אלרגניים

ביצה

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כמספר הביצים

  • תרד טרי טחון
  • ביצים (לפי כמות הסועדים)
  • מלח, פלפל

אופן ההכנה

טוחנים את התרד ומערבבים יחד עם ביצים מקושקשות. מתבלים לפי הטעם.
שופכים על מחבת חמה ומשומנת. מכסים עם מכסה ומטגנים על אש קטנה עד שמוכן. בלי להפוך.

 

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.