עדי רסולי | דיאטנית קלינית | המתכוניה
  • ייעוץ אישי עם עדי רסולי
  • הרצאות וליווי אישי
  • מתכונים לתינוקות וילדים
  • בלוג ומידע
    • טעימות לתינוק | מעבר למוצקים
    • אוכל אצבע|baby led בייבי לד
  • תפריט לתינוק
  • ייעוץ אישי עם עדי רסולי
  • הרצאות וליווי אישי
  • מתכונים לתינוקות וילדים
  • בלוג ומידע
    • טעימות לתינוק | מעבר למוצקים
    • אוכל אצבע|baby led בייבי לד
  • תפריט לתינוק
מתכון בסיס ללביבות ירק
ראשי » פנקייק, לביבות וקציצות » מתכון בסיס ללביבות ירק
 עדי רסולי | דיאטנית קלינית | המתכוניה
  • ייעוץ אישי עם עדי רסולי
  • הרצאות וליווי אישי
  • מתכונים לתינוקות וילדים
  • בלוג ומידע
    • טעימות לתינוק | מעבר למוצקים
    • אוכל אצבע|baby led בייבי לד
  • תפריט לתינוק
  • ייעוץ אישי עם עדי רסולי
  • הרצאות וליווי אישי
  • מתכונים לתינוקות וילדים
  • בלוג ומידע
    • טעימות לתינוק | מעבר למוצקים
    • אוכל אצבע|baby led בייבי לד
  • תפריט לתינוק
פנקייק, לביבות וקציצות ארוחות קלות בייבי לד ללא בוטנים צמחוני אוכל אצבע 8 חודשים + מעוך ללא דגים 9 חודשים + ללא מוצרי חלב קצת מכל דבר 10 חודשים + ללא שומשום ארוחה מלאה בביס 11 חודשים + ללא אגוזים 12 חודשים + ללא גלוטן

מתכון בסיס ללביבות ירק

מתכון בסיס ללביבות ירק

מתכון ותמונות: לילך איזק אשר

מצרכים:

3/4 כוס קמח רגיל *אפשרי בהחלט להמיר את הקמח הרגיל ב1/2 כוס קמח אחר (ללא גלוטן/עדשים/חומוס/אורז/תפו"א) – יוצא נפלא ממש ממש אם לא יותר!!*****

2 ביצים L/XL

מלח פלפל

1 בצל קצוץ דק ומטוגן

3 כפות שמן (לבלילה)

כוס וחצי ירקות-הנה כמה רעיונות:

לביבות גזר: 4 גזרים מגורדים בחלק הגס של הפומפייה + 1/2 כפית שום כתוש.

עדשים ובטטה: כוס עדשים כתומות/ירוקות/גם וגם, לבשל במים עד לריכוך, לסחוט ממש טוב מנוזלים עד שנהיה גוש גדול וקצת מתפורר אפילו. בנפרד לבשל בטטה גדולה (או 2 בינוניות) עד שממש רכה, למעוך לפירה. לתת לעדשים ולבטטה להתקרר לחלוטין ואז להוסיף את שאר המצרכים. שימי לב שרצוי להכפיל כמויות מלח ספציפית כאן כי גם הבטטה וגם העדשים שותות הרבה מים (-:

פראסה ומנגולד: 1/2 חבילה מכל אחד, לקצוץ דק ולבשל במים חמים עם מעט מלח 10-15 דק'.

הוראות הכנה

בתנור– מחממים תנור ל180 מעלות

מערבבים את כל הרכיבים (אם יש רכיבים חמים כדאי לקרר קצת או להוסיף אחרונים)

מסדרים בתבנית על נייר אפיה

אופים כ30 דקות, הופכים ומכניסים ל10 דקות נוספות.

בטיגון– מערבבים את כל הרכיבים (אם יש רכיבים חמים כדאי לקרר קצת או להוסיף אחרונים)

מחממים שמן במחבת

מניחים מהבלילה בעזרת כף. הופכים בעזרת כף ומזלג- רק שהן ממש מזהיבות בצדדים כדי למנוע התפרקויות.

הטיפ של עדי רסולי, תזונאית המתכוניה:

זה המקום להתפרע- בתוספות מגוונות, בהתנסות בקמחים שונים

אולי יעניין אותך

  • 5 טיפים ל"ארוחות ים" עם ילדים
  • הקפאת מזון לתינוק, איך להקפיא מזון לתינוקות בצורה נכונה? | המתכוניה - הבית לתזונת תינוקות
    הקפאת מזון לתינוק, כיצד תעשו את זה נכון?
  • לביבות אטריות וגבינות
שתפו את המתכון ב:



מתכון ללביבות גזר לביבות ירק לביבות ירק לתינוק ללא חלב אוכל ביתי לתינוק מתכון לגיל שנה מתכון ללביבות לתינוק מתכון ללא גלוטן לתינוק בייבי לד בייבילד
« הקודם
הבא »
חיפוש
סינון מתכונים



שימוש באתר

כל המידע, העזרים והתכנים המופיעים באתר המתכוניה נועדו למטרת אינפורמציה בלבד ואינם מהווים המלצה תזונתית חוות דעת או תחליף להתייעצות עם מומחה.

שימוש באתר אינו מחליף את אחריות המשתמש והגולש לקבלת ייעוץ על ידי גורם מוסמך.

השימוש באתר הינו בכפוף לתנאי השימוש באתר.

צרו קשר

עדי אפרתי רסולי
דיאטנית קלינית
תינוקות וילדים
טלפון. 058.5655232
דוא״ל. info@matkonia.co.il

מתנה חינם!

בואו תראו עוד דברים שלי!
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
© 2017 כל הזכויות שמורות לעדי רסולי | תזונאית תינוקות
Website by Tabuzzco
✆ התקשרו לתאום פגישה עדי רסולי
גלילה לראש העמוד

אולי יעניין אותך

  • 5 טיפים ל"ארוחות ים" עם ילדים
  • הקפאת מזון לתינוק, איך להקפיא מזון לתינוקות בצורה נכונה? | המתכוניה - הבית לתזונת תינוקות
    הקפאת מזון לתינוק, כיצד תעשו את זה נכון?
  • לביבות אטריות וגבינות
שתפו את המתכון ב:



דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
0